Kylling i pita

Kylling i pita er raskt og enkelt, og populært for både store og små. Kyllingkjøttet kan godt byttes ut med for eksempel strimlet svinekjøtt.

20 min
Enkel
Kylling i pita

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær kyllingfilet i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprika i biter og vårløk i ringer.
    2. 2
      Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka-masala krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka-masala krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.
    3. 3
      Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.
    4. 4
      Server gjerne mer salat ved siden av.