Kylling chop suey

Du har sikkert spist kylling chop suey på kinesisk restaurant. Hva med å lage den selv? Prøv vår enkle og smakfulle oppskrift.

20 min
Enkel
Kylling chop suey

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.
    2. 2
      Vend kyllingstrimlene i maisstivelse og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt.
    3. 3
      Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.
    4. 4
      Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk. Hell over hønsebuljong og kok opp.
    5. 5
      Smak til med soyasaus, østerssas og eventuelt salt og pepper.
    6. 6
      Server chop suey med jasminris.