Krydret kylling- og kikertgryte
I denne asiatisk-krydrede gryten er det kylling og kikerter som spiller hovedrollen. Sunn, velsmakende og lettlaget middag!
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Start med å blande sammen alle ingrediensene til kryddermiksen. Del kyllingen i biter og vend den i krydderet. La kjøttet marinere i ca. 20 minutter.
- 2Ha alt til syltelaken i en kjele og gi det et oppkok. Skrell rødløken og kutt den i tynne skiver. Ha løken i laken og la det trekke i ca. 5 minutter.
- 3Stek kyllingen i en varm stekepanne med olje til den er gyllen. Ha i kyllingbuljong, kok opp og la det trekke i ca. 10 minutter. Tilsett mer vann dersom det er nødvendig.
- 4Kutt squash, paprika og vårløk i passelige biter. Finhakk chilien. Ha grønnsakene, chili og kikerter i gryten når kyllingen er blitt mør. Smak til med salt og pepper.
- 5Server retten med en grønn salat og godt brød til.
- 1