Kremet kyllinggryte med sitron, vårløk og asparges
Denne gryten med kyllingkjøttdeig, kremet saus med frisk sitron, sprø asparges og poteter er perfekt når du vil lage noe enkelt og godt. Dryss over litt ekstra parmesan til slutt.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Stek kyllingkjøttdeigen til den er godt brunet, krydre med salt og pepper. Ta kjøttdeigen ut av gryta så lenge. Tilsett bacon og la det frese til det begynner å få litt farge. Ha i løk skåret i smale båter og finhakket hvitløk, la det frese videre til løken er myk og gyllen. Rør inn finsnittet vårløk, hell kjøttdeigen tilbake i gryta og tilsett fløte/matfløte og kyllingkraft. La det småkoke til det tykner noe. Smak til med salt, pepper, 1 ts finrevet sitronskall og noen gode dråper sitronsaft.
- 2Rens og del aspargesen i jevne biter.
- 3Kok opp en liten gryte med godt saltet vann og kok aspargesen i ett minutt. Ha aspargesen over i gryta sammen med kokte poteter delt i to (eller jevne biter hvis de er litt større). Rør til slutt inn parmesan og hakkede urter.
- 1