Honningglaserte kyllingvinger med småpoteter

Glaserte kyllingvinger og norske grønnsaker i herlig symfoni. Her snakker vi delikat snaddermat full av smak!

20-40 min
Enkel
Honningglaserte kyllingvinger med småpoteter

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 200 °C.
    2. 2
      Bland sammen ingrediensene til honningsausen. Del blomkålen i buketter og kutt gulrøttene i skiver.
    3. 3
      Ha kyllingvingene og grønnsakene i en ildfast form. Hell over honningsausen og bland det godt sammen. Ha småpotetene i en egen ildfast form.
    4. 4
      Sett begge formene på midterste rille i ovnen, og stek i 20 minutter (15 minutter dersom du bruker varmluft). Snu kyllingvingene og rør i potetene underveis. Skru på grillfunksjon de siste 10 minuttene – men følg med at potetene ikke blir svidd.
    5. 5
      Server kyllingvingene og grønnsakene med småpoteter og babyleafsalat til. Pynt med appelsinskiver og koriander.