Grillet kyllingbryst med ost, ruccola og bacon
En enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med ost, ruccola og bacon.
20-40 min
Enkel
Tips!
I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke og gjerne spansk serrano.
Slik gjør du
- 1Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
- 2Kok ris etter anvisning på pakken.
- 3Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på ost og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne/tannpirker.
- 4Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
- 5Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.
- 1