Grillet kyllingbryst med ost, ruccola og bacon

En enkel oppskrift på delikat kyllingbryst kledd med ost, ruccola og bacon.

20-40 min
Enkel
Grillet kyllingbryst med ost, ruccola  og bacon
Tips!

I stedet for bacon kan du også bruke spekeskinke og gjerne spansk serrano.

Slik gjør du

    1. 1
      Varm opp grillen eller sett stekeovnen på 200 °C.
    2. 2
      Kok ris etter anvisning på pakken.
    3. 3
      Gni kyllingbrystene inn med salt og pepper. Ha på ost og ruccolasalat, og rull baconskiver rundt kyllingbrystene. Fest med en trepinne/tannpirker.
    4. 4
      Stek kyllingbrystene i en ildfast form ved 200 °C i ca. 15 minutter. Skru på grill mot slutten av steketiden slik at baconet blir sprøtt og godt. Kyllingen kan eventuelt også grilles ca. 4 minutter på hver side. La retten hvile et par minutter før servering.
    5. 5
      Server kyllingbrystet med ris og gjerne litt ekstra ruccola og sprøstekt bacon til.