Gratinert nachos med kjøttdeig
Sprø nachos med krydret kyllingfyll, smeltet ost og frisk salsa på toppen. Serveres med rømme og et dryss av urter.
40-60 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Varm ovnen til 225 grader.
- 2Fres løk i en klunk olje i en stekepanne til løken blir myk og gyllen. Hell løken over på en tallerken så lenge. Stek kjøttdeigen over høy varme til den blir godt brunet.
- 3Ha løken tilbake i pannen, dryss over tacokrydderet og tilsett 1 dl vann. Rør godt og la kjøttdeigen putre til blandingen tykner. Skru av varmen og tilsett tacosaus og mais.
- 4Rør sammen tomater, rødløk, hvitløk, avokado, chili, limesaft og koriander. Sett salsaen til side så lenge.
- 5Bruk en passende ildfast form og legg bakepapir i bunnen. Legg i nachochipsen, topp med kjøttfyllet og dryss over osten. Gratiner det hele nest øverst i ovnen til osten har smeltet, 5–8 minutter.
- 6Topp med salsa og server med det samme, gjerne med litt rømme ved siden av.
- 1