Gratinert kyllingfilet

Deilig kremet pasta med saftig kyllingfilet slår ikke feil, og kan serveres både til hverdag og helg.

60+ min
Enkel
Gratinert kyllingfilet

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm stekeovnen til 160 °C.
    2. 2
      Bland crème fraîche, fløte, ost, sennep, hvitløk og pepper i en bolle. Riv skallet av en halv sitron (kun det gule) over blandingen og bland det godt sammen til en saus. Smak til med salt.
    3. 3
      Legg kyllingfiletene i en ildfast form. Dryss litt salt på filetene og hell over sausen slik at kyllingen er dekket. Sett formen i stekeovnen og stek i 60 minutter.
    4. 4
      Kok spagetti etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet, men spar ½ dl av vannet.
    5. 5
      Tilbered hvitløksbaguettene etter anvisning på pakken.
    6. 6
      Ta formen med kyllingfiletene ut av ovnen. Legg kyllingen over på en tallerken og bland spagettien med sausen i formen. Spe med noen skjeer pastavann og saften av en halv sitron.
    7. 7
      Server spagettien med kyllingfileten. Topp retten med ruccola og server med hvitløksbaguetter til.