Flyvende Polly

En artig vri på den svenske klassikeren. Denne smakfulle miksen gir en middagsrett som varmer fra innsiden.

20-40 min
Enkel
Flyvende Polly

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 180°C.
    2. 2
      Fres opp kylling i terninger i stekepanna sammen med chili i tynne skiver, strimlet kyllingbacon, løk og krydder.
    3. 3
      Ha dette over i en ildfast form, og bland inn 3 bananer i skiver.
    4. 4
      Rør sammen tomat og fløte og hell dette over og sett formen i forvarmet ovn 180°C og stek i ca. 20 minutter.
    5. 5
      Dryss over peanøtter når formen kommer ut av ovnen.
    6. 6
      Serveres sammen med raspet blomkål som er stekt et par minutter i smør i pannen, sammen med litt salt og finhakket hvitløk.
    7. 7
      Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse januar 2021