Burritos med kyllingkjøttdeig

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

20-40 min
Middels
Burritos med kyllingkjøttdeig

Slik gjør du

    1. 1
      Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.
    2. 2
      Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.
    3. 3
      Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.
    4. 4
      Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.
    5. 5
      Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.