Bakt fetapasta med tomat og kylling

Den virale fetapastaen er ekstra god å servere med litt stekt kylling. Topp gjerne med litt ekstra fetaost hvis du ønsker det.

40-60 min
Enkel
Bakt fetapasta med tomat og kylling

Slik gjør du

    1. 1
      Varm ovnen til 200 grader. Rens og skjær paprika og rødløk i strimler/­skiver og finsnitt hvitløken. Ha tomater, paprika, rødløk og hvitløk over i en ­middels stor ildfast form, ca. 30 x 20 cm. Legg fetaosten i midten, drypp over olivenolje og krydre med salt, pepper og chili. Vend rundt på grønnsakene sånn at alt har fått olje og krydder på seg. Stek midt i ovnen i 30 minutter.
    2. 2
      Kok pastaen (ta vare på litt av pastavannet når du heller det av) og stek kylling gyllen i en stor stekepanne med litt olje. Krydre kyllingen med salt og pepper og rør til slutt inn spinaten.
    3. 3
      Mos osten og tomatene med en gaffel og rør inn pasta, kylling og spinat. Tilsett en skvett av pasta­vannet for en ­ekstra saftig saus. Pynt med frisk basilikum og litt ekstra fetaost hvis ønskelig.