Ingredienser
Lag en skikkelig kosemiddag med marinerte kyllingvinger, grillet mais og en frisk blomkålsalat. Server gjerne med ekstra BBQ-saus til.
Fremgangsmåte
-
Varm ovnen til 200 grader. Fordel vingeklubbene utover et stekebrett med bakepapir, drypp over noen gode dråper olje og krydre med salt og pepper. Stek vingeklubbene som beskrevet på posen.
-
Rens og skjær blomkålen i minibuketter. Rens og finsnitt rødløk og vårløk.
-
Visp sammen majones, yoghurt, sukker og eddik. Juster smaken etter ønske, men dressingen skal være litt søt.
-
Bland dressingen sammen med grønnsakene og la salaten få stå og godgjøre seg en halvtimes tid. Dryss til slutt over hakkede urter.
-
Grill eller stek maiskolbene over høy varme til de har fått god farge og er gjennomvarme. Server maisen hel eller del kolben opp i mindre stykker. Pensle dem gjerne med litt smør og dryss over litt salt.
-
Vend de nystekte vingeklubbene med BBQ-saus og server dem med mais og blomkålsalat. Topp gjerne salaten med litt syltet rødløk og server ekstra BBQ-saus ved siden av.