Ingredienser
Tikka masala med raita og nanbrød krydrer opp hverdagen. Mariner kyllingen og legg den på grillen for ekstra god smak og et sommerlig preg.
Fremgangsmåte
-
Skjær kyllingfiletene i to på langs slik at du får fire flate fileter. Legg filetene i en bolle og tilsett nøytral olje, salt og 5 ss tikka masala-saus. Dekk til med folie og la det marinere på kjøkkenbenken i en halvtime, eller i kjøleskapet over natten.
-
Lag raita: Hakk agurken i små biter. Dryss over litt salt og la det trekke i 5 minutter før du klemmer ut vannet fra agurken. Bland agurken med yoghurt og tilsett finhakket vårløk og mynte. Smak til med salt.
-
Kok risen etter anvisning på pakken.
-
Grill kyllingfiletene på høy varme til de er gjennomstekt og har fine grillstriper. Kyllingen kan eventuelt stekes i en stekepanne med olje, eller på høy varme i stekeovn med grillfunksjon for å få samme effekt.
-
Varm opp resten av sausen og tilbered nanbrød etter anvisning på pakken.
-
Server grillet kylling tikka masala med ris, raita og nanbrød til.
-
Er der rester igjen kan du lage Stekt ris med kylling og brokkoli.