Kylling med nudler i sursøt saus

Kylling med nudler i sursøt saus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kylling og nudler passer perfekt sammen. Blandet med sweet & sour-saus og appelsin, blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. Strimlet hjertesalat med appelsinbiter, toppet med koriandermajones gjør retten fullkommen.

Fremgangsmåte

Rens bort skinn og ben fra kyllinglårene, og del kyllingkjøttet i passelige biter. Skjær skallet av appelsinene og del dem i biter.
Ha kokende vann over nudlene. La de trekke i 10 minutter og hell av kokevannet.
Varm opp olje i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt, sweet & sour-saus, soyasaus, revet eller hakkede korianderblader og halvparten av appelsinbitene. Fres på middels varme til kyllingen er gjennomvarm. Bland i nudlene og rør godt.
Lag salat: Kutt hjertesalaten i strimler, og bland den med resten av appelsinbitene.
Lag koriandermajones ved å blande majones, appelsinsaft og korianderblader med en stavmikser eller i en kjøkkenmaskin.
Server retten med salaten til. Koriandermajonesen smaker fortreffelig som dressing på salaten.