Ingredienser
Sett spiss på hverdagen med spennende karrikylling med potetbåter som tilbehør. Her har du en lettlaget rett som står på bordet etter en halvtime.
Fremgangsmåte
-
Forvarm stekeovnen til 200 °C.
-
Ha 2 ss olje i en middels varm stekepanne. Stek kyllingfiletene noen minutter på hver side, til de har fått en gyllen stekeskorpe. Legg filetene over i en ildfast form.
-
Stek løk og presset hvitløk i 3 minutter i 1 ss olje. Tilsett raspet skall fra en sitron og presset sitronsaft. Ha i ketchup, sukker, sennep, karri, balsamicoeddik, soyasaus, salt og pepper. Rør alt godt sammen og la det småkoke i 5 minutter.
-
Fordel sausen over kyllingfiletene og dekk til med folie eller lokk. Sett den ildfaste formen med kyllingen i ovnen, og stek i 20 minutter.
-
Stek potetbåtene etter anvisning på pakken.
-
Server kyllingfiletene med stekte potetbåter.
-
MATPAKKETIPS – Coleslawsalat med karrikylling: Kutt middagsrestene fra “Kylling med karri” i mindre biter, og bland restene med ønsket mengde majones, råkostmix og rosiner. Server salaten i en matboks eller fyll den i pitabrød.