Ingredienser
Fremgangsmåte
-
Krydre kyllingkjøttet med salt og pepper, og stek det i olje i ca. 10 minutter.
-
Kutt opp asparges, avokado, agurk og basilikum. Ha presset limesaft over avokadoen for å bevare grønnfargen.
-
Kok opp lettsaltet vann. Ha i aspargesen og la det koke i 2 minutter. Hell fra kokevannet og skyll aspargesen i kaldt vann til de er avkjølt.
- Pasta:
-
Kok penne pasta etter anvisning på pakken og ha den nykokte pastaen i en blanding av olje, hvitløk og urter.
- Rømmedressing:
-
Bland sammen ingrediensene til rømmedressingen. Finhakk rødløk og press litt limesaft over.
-
Dander kylling, pasta og grønnsaker på et fat. Dryss parmesan og rødløk over retten og server.
-
Restetips!
-
Pastasalat: Lag en deilig pastasalat av restene, perfekt å ta med seg på farten. Bland rester av pasta, kyllingfilet, grønnsaker og rømmedressing. Topp med raspet parmesanost og krutonger.