Fremgangsmåte
-
Forbered ingrediensene: Paprika, løk og kjøttpølse i terninger, hvitløk finhakkes og parmesan rives.
-
Varm olje i en passe stor gryte på middels høy varme, stek paprika og løk til de begynner å bli myke (6–8 minutter). Rør inn hvitløk, krydder, salt og pepper. Legg i kjøttpølse og stek videre i noen minutter. Tilsett hakkede tomater, hvitvinseddik, buljong og pasta. Bland godt sammen. (Pastaen skal være dekket med væske, tilfør mer vann hvis nødvendig).
-
Kok opp, reduser varmen og sett på lokk. Sjekk hvert femte minutt, rør lett og tilfør mer vann hvis nødvendig.
-
Når pastaen er ferdig kokt rører du inn parmesan og fløte. Sett gryten til side og la den hvile i noen minutter før du strør over hakket basilikum og gjerne mer parmesan.
Tips:
Server med hvitløksbrød.