Kremet biffsnadder med søtpotetfries

Kremet biffsnadder med søtpotetfries

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

På kjølige høstdager er det ingenting som smaker bedre enn en varmende biffgryte. Prøv vår variant av denne klassikeren som aldri blir kjedelig.

Fremgangsmåte

Stek biffstrimlene raskt på høy varme i litt olje og smør til de er brunet på alle sider. Legg kjøttet til side.
Del sjampinjong i båter, sjalottløk i strimler og paprika i mindre biter. Stek sopp, løk, hvitløk og paprika til det har fått farge, men fortsatt har litt motstand.
Ha biffkjøttet tilbake i stekepannen sammen med grønnsakene. Tilsett crème fraîche, sennep og estragon. Stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Tilbered søtpotetfries etter anvisning på pakken.
Server kremet biffsnadder med søtpotetfries til, og sett stemningen med tente telys.

Tips:

Tilsett gjerne en knivsegg med kanel i sausen for en litt høstlig vri.