Ingredienser
Tortillalefser med røkt kjøtt, sprø salat og syrlige smaker, tar smaksløkene med til malaysisk street food.
Fremgangsmåte
-
Varm opp en stekepanne med olivenolje. Stek sommerkotelettene på middels til høy temperatur i 2 minutter på hver side. Senk temperaturen og hell maiskornene, inkludert kraften, og woksausen over kotelettene. Legg på lokk og la det småkoke i 15–20 minutter.
-
Bland grønnkålmix, soyasaus og sitronsaft i en bolle. La det trekke i ca. 10 minutter.
-
Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
-
Ta stekepannen med kotelettene bort fra varmen. Skjær bort benet fra sommerkotelettene, og del kjøttet i strimler (på størrelse med pommes frites). Ha kjøttet tilbake i stekepannen, og bland det med maisen og sausen.
-
Fordel kotelettblandingen og grønnkålmix på midten av tortillalefsene. Brett dem sammen til en wrap og server straks.