Kotelettwok i wrap

Kotelettwok i wrap

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Tortillalefser med røkt kjøtt, sprø salat og syrlige smaker, tar smaksløkene med til malaysisk street food.

Fremgangsmåte

Varm opp en stekepanne med olivenolje. Stek sommerkotelettene på middels til høy temperatur i 2 minutter på hver side. Senk temperaturen og hell maiskornene, inkludert kraften, og woksausen over kotelettene. Legg på lokk og la det småkoke i 15–20 minutter.
Bland grønnkålmix, soyasaus og sitronsaft i en bolle. La det trekke i ca. 10 minutter.
Varm tortillalefsene etter anvisning på pakken.
Ta stekepannen med kotelettene bort fra varmen. Skjær bort benet fra sommerkotelettene, og del kjøttet i strimler (på størrelse med pommes frites). Ha kjøttet tilbake i stekepannen, og bland det med maisen og sausen.
Fordel kotelettblandingen og grønnkålmix på midten av tortillalefsene. Brett dem sammen til en wrap og server straks.