Klassisk løvbiff med bearnaise

Klassisk løvbiff med bearnaise

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Løvbiff med bearnaise er en klassiker som sjelden slår feil. Servert sammen med poteter og grønnsaker blir det en fargerik tallerken. Dette er perfekt til helgekosen!

Fremgangsmåte

Skrell potetene og kok dem i lettsaltet vann i ca. 18 minutter eller til de er gjennomkokte.
Rens vårløken og kutt den i strimler. Tilbered bearnaisesausen etter anvisning på pakken. Ha i strimlet vårløk og la sausen hvile på svak varme mens resten av retten tilberedes.
Varm olje i en stekepanne. Stek en løvbiff om gangen i 1 minutt på hver side. Krydre gjerne etter eget ønske. Hold de stekte løvbiffene varm frem til servering.
Vask crispisalaten og del tomatene i skiver. Kok ertene i lettsaltet vann i ca. 3 minutter og sil fra kokevannet.
Server løvbiffen med bearnaisesaus, kokte poteter, erter, crispisalat og tomater til.