Nachos med meksikansk gryte
Nachos er perfekt til både helgekos og når du vil bruke opp rester av meksikansk gryte fra dagen før. Server med frisk vårløk, mais, lime og rømme til!
20-40 min
Enkel
Tips!
Bruk gjerne rester av meksikansk gryte.
Slik gjør du
- 1Stek kjøttdeigen i en varm stekepanne med litt olje. Ha kjøttdeigen og gryteposens innhold i en kasserolle og tilsett vann. Kok opp under omrøring, og la gryten småkoke i 20 minutter. Rør om av og til.
- 2Legg nachochipsen i en ildfast form, og fordel gryteretten utover chipsen. Topp med ønsket mengde revet ost. Bak nachochipsen i stekeovnen på 200 °C til osten er gyllen.
- 3Finhakk vårløken og bland den med maisen. Press litt lime over blandingen, og fordel den utover nachochipsen. Server retten med rømme til.
- 1