Nachos med meksikansk gryte

Nachos er perfekt til både helgekos og når du vil bruke opp rester av meksikansk gryte fra dagen før. Server med frisk vårløk, mais, lime og rømme til!

20-40 min
Enkel
Nachos med meksikansk gryte
Tips!

Bruk gjerne rester av meksikansk gryte.

Slik gjør du

    1. 1
      Stek kjøttdeigen i en varm stekepanne med litt olje. Ha kjøttdeigen og gryteposens innhold i en kasserolle og tilsett vann. Kok opp under omrøring, og la gryten småkoke i 20 minutter. Rør om av og til.
    2. 2
      Legg nachochipsen i en ildfast form, og fordel gryteretten utover chipsen. Topp med ønsket mengde revet ost. Bak nachochipsen i stekeovnen på 200 °C til osten er gyllen.
    3. 3
      Finhakk vårløken og bland den med maisen. Press litt lime over blandingen, og fordel den utover nachochipsen. Server retten med rømme til.