Kjøttboller i kremet sjampinjongsaus

Kjøttboller av kylling i en deilig kremet saus med sjampinjong – dette er et måltid med gode komponenter som gir en fyldig og rund smak. Server retten med ris.

20-40 min
Enkel
Kjøttboller i kremet sjampinjongsaus
Tips!

Server kjøttbollene i kremet sjampinjongsaus med grønnsaker og ris til.

Slik gjør du

    1. 1
      Skjær sjampinjongene i skiver. Fres sjampinjong og kjøttbollene i en gryte med rapsolje i 5 minutter.
    2. 2
      Hell i kremfløten, og la det småkoke til fløten er redusert til ca. halvparten. Rør om av og til.
    3. 3
      Tilsett lettrømme, og smak til med salt og pepper. Varm opp på svak varme til sausen er gjennomvarm.
    4. 4
      Damp eller kok lapskausblandingen i ca. 4 minutter.
    5. 5
      Kok risen etter anvisning på pakken