Urtemuffins
Med en god smak av urter, og en smakfull tomat på toppen. Disse matmuffinsene kan fint nytes alene, eller ved siden av en salat eller en suppe.
20 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Legg havregrynene til bløt i vann i ca 5 minutter. Hakk urtene. Bland mel, bakepulver og salt i en bolle sammen med urtene.
- 2Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingene sammen og tilsett de bløtlagte havregrynene.
- 3Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller
12 store muffins. Plasser papirformer i muffins-brettet. Fyll formene fulle. - 4Pynt hver muffins med en soltørket tomat på toppen. Stek muffinsene midt i ovnen på 200°C
i ca. 20–25 minutter. Avkjøl på rist. - 5Server muffinsene til Ovnsbakt kylling & bacon, eventuelt med en god salat til.
- 1