Brownies med sjokoladepudding og jordbærcoulis

Lyst på en imponerende dessert som er enkel å lage? Her kombineres brownie med et lag fløyelsmyk sjokoladepudding, toppet med en lett vaniljekrem og en syrlig jordbærcoulis.

40-60 min
Enkel
Brownies med sjokoladepudding og jordbærcoulis

Slik gjør du

    1. 1
      Lag brownies etter anvisning på pakken, men lag den i en litt større form enn vanlig slik at den ikke blir så høy og stek litt kortere slik at den fremdeles blir myk og saftig.
    2. 2
      Bland tinte, frosne bær og sukker. Kjør alt til en jevn saus med en stavmikser så det blir en jordbærcoulis.
    3. 3
      Pisk kremfløte og bland inn vaniljesaus.
    4. 4
      Ta sjokoladepuddingen ut av emballasjen og del den i ca. 1,5 cm tykke skiver.
    5. 5
      Avkjøl brownien og del den i rektangler – like store som skivene av sjokolade-
      puddingen. Legg puddingen på brownien og topp med vaniljekrem og ­jordbærcoulis.