Sjokoladefondant i airfryer

Visste du at der er mulig å bake i airfryer? Her har vi laget en herlig sjokoladefondant med lun, rennende kjerne. Server med is og friske bær til.

20-40 min
Enkel
Sjokoladefondant i airfryer
Tips!

Du kan gjerne lage fondantene klar i forveien og sette de fylte formene i fryseren i et par timer frem til de skal stekes.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm airfryeren til 170 °C.
    2. 2
      Smelt smør i en kjele. Del sjokoladen i små biter og legg dem i en bolle. Hell det varme smøret over og rør til sjokoladen har smeltet.
    3. 3
      Visp egg og sukker lett, og det rør inn sjokoladeblandingen. Sikt i melet og bland det godt til en klumpfri røre.
    4. 4
      Smør innsiden av 6 små former med nøytral olje og dryss innsiden med kakao. Fyll formene ¾ fulle med røre.
    5. 5
      Stek fondantene i airfryeren i 6–8 minutter. Følg godt med underveis. Fondantene er ferdig når de har stivnet langs kanten, men kjernen fortsatt skjelver.
    6. 6
      Server fondantene varm med et lite dryss kakao, en kule vaniljeis og friske bringebær til.