Sjokoladefondant i airfryer
Visste du at der er mulig å bake i airfryer? Her har vi laget en herlig sjokoladefondant med lun, rennende kjerne. Server med is og friske bær til.
20-40 min
Enkel
Tips!
Du kan gjerne lage fondantene klar i forveien og sette de fylte formene i fryseren i et par timer frem til de skal stekes.
Slik gjør du
- 1Forvarm airfryeren til 170 °C.
- 2Smelt smør i en kjele. Del sjokoladen i små biter og legg dem i en bolle. Hell det varme smøret over og rør til sjokoladen har smeltet.
- 3Visp egg og sukker lett, og det rør inn sjokoladeblandingen. Sikt i melet og bland det godt til en klumpfri røre.
- 4Smør innsiden av 6 små former med nøytral olje og dryss innsiden med kakao. Fyll formene ¾ fulle med røre.
- 5Stek fondantene i airfryeren i 6–8 minutter. Følg godt med underveis. Fondantene er ferdig når de har stivnet langs kanten, men kjernen fortsatt skjelver.
- 6Server fondantene varm med et lite dryss kakao, en kule vaniljeis og friske bringebær til.
- 1