Ingredienser
Fyr opp grillen, ta frem spydene og gi kjøttbollene en herlig og sommerlig vri. Server dem med potetmos og syltet rødløk til.
Fremgangsmåte
-
Skjær rød og grønn paprika i store biter. Tre kjøttboller, paprika og tomater i ønsket rekkefølge på grillspyd og pensle spydene med nøytral olje. Grill dem til kjøttbollene er gjennomstekte, og til grønnsakene er møre og har fått en fin farge.
-
Tilbered potetstappen etter anvisning på pakken.
-
Dander grillspydene oppå potetmosen ved servering, slik at tomatene kan ligge å sause seg litt. Topp med litt syltet rødløk
-
Har du rester av potetstappen, kan du lage deilige Potetkaker med ost
- Syltet rødløk
-
Kutt løken i tynne skiver. Kok opp vann, eddik og sukker. La det koke til sukkeret har løst seg opp. Hell laken over løken slik at alt er dekket, og la det stå og trekke i minst 1 time. Fyll syltet rødløk på rene glass med lokk og sett den i kjøleskapet, der er den holdbar minst to uker.