Fiskesuppe med kokosmelk og ørret

Fiskesuppe med kokosmelk og ørret

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fiskesuppe med eksotiske smaker.

Fremgangsmåte

Kok opp kokosmelk, fløte, vann, limesaft og raspet ingefær. Tilsett grønnsaksbuljong og sort pepper.
Grovhakk rødløk og purre. Rasp gulrot og sellerirot. Ha grønnsakene i den kokende suppen og la det småkoke i 5 minutter.
Del den tinte fisken i terninger. Ha fisken i suppen, og la suppen få et oppkok. Fisken skal bare trekke noen minutter, til den så vidt er gjennomkokt.
Dryss på urter og server suppen med nystekte baguetter til.

Tips:

Slik kan du tine frossen ørret/laks; Legg fisken på en tallerken med kant. La den stå i romtemperatur på kjøkkenbenken i ca. 1 time. Ikke la fisken stå i romtemperatur lenger enn at den fortsatt er kald, det gjør ikke noe om den fremdeles er litt frossen i midten.