Fiskekakewok med stekt ris

Fiskekakewok med stekt ris

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Prøv wok med fiskekaker og grønnsaker som et sunt og velsmakende innslag i ukemenyen!

Fremgangsmåte

Del fiskekakene i biter. Stek wokgrønnsakene og fiskekakene på høy temperatur i ca. 2 minutter – det er viktig at wokgrønnsakene har litt tyggemotstand.
Smak til med sweet chilisaus, soyasaus og finhakket koriander.
Stekt ris:
Kok en pose jasminris etter anvisning på pakken og avkjøl.
Del paprika i små terninger. Finhakk løk og hvitløk.
Stek løk og hvitløk i samme stekepanne som woken ble stekt i. Tilsett litt mer olje hvis det er nødvendig. Ha den avkjølte risen i stekepannen når løken er blank. Bland det godt sammen.
Tilsett paprika, og smak til med soyasaus og finhakket frisk koriander.
Restemiddagstips: Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter. Lag Wrap med fiskekakewok og ris av restene etter denne middagen.