Fiskekaker med brokkoli- og baconsalat

Fiskekaker med brokkoli- og baconsalat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Gi et vårlig løft til fiskekakene med en frisk brokkoli- og baconsalat som tilbehør. Denne retten er både sunn, god og enkel å lage.

Fremgangsmåte

Start med å lage brokkolisalat: Del brokkolien i små buketter, finhakk rødløken og skjær baconet i strimler. Stek baconet sprøtt i en stekepanne. Bland det stekte baconet med rå brokkoli, rødløk, rosiner, valnøtter og Kesam. Dryss over finhakket persille.
Smelt smør i stekepannen. Stek fiskekakene på middels varme på begge sider til de er gylne og gjennomvarme.
Server fiskekakene med brokkoli- og baconsalat til.
Brokkoli- og baconsalat: