Fish & Crisp med tartarsaus og ertepuré

Fish & Crisp med tartarsaus og ertepuré

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Kos deg med den britiske klassikeren fish and chips med søtpotetfries, fersk ertepuré og hjemmelaget tartarsaus.

Fremgangsmåte

Stek Fish & Crisp og søtpotetfries etter anvisning på pakken.
Ertepuré:
Kok opp ca. 2 l vann med smøret og litt salt. Kok ertene i vannet i ca. 2 minutter. Sil fra kokevannet, men ta vare på litt av vannet. Kjør ertene glatt i en kjøkkenmaskin eller med stavmikser. Spe litt og litt med kokevannet til du har ønsket konsistens.
Tartarsaus:
Bland majones, crème fraîche, grov sennep, sylteagurk, kapers, sjalottløk og bladpersille godt sammen. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Server Fish & Crisp med søtpotetfries, ertepuré og tartarsaus til.

Tips:

Drypp gjerne noen dråper sitron over fisken.