Fish & Crisp med ovnsbakte potetbåter

Fish & Crisp med ovnsbakte potetbåter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Ingenting slår den tradisjonelle retten «fish and chips», her med sprøstekt fisk og krydrede potetbåter. Gjør retten enda mer spennende og smakfull ved å tilsette erter, remulade og sitron.

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 225 °C. Vask potetene godt og kutt dem i båter. Del hvitløksbåtene i to og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett sammen med potetbåtene.
Ha olje, salt og pepper over og bland godt. Legg fiskestykkene på et annet stekebrett, kledd med bakepapir. Stek potetene og fisken i 18–20 minutter på varmluft, eller i 22–25 minutter hvis du ikke har varmluft.
Kok opp en kjele med litt vann og hell i ertene fra posen. Sett på lokk og la koke i 3 minutter.
Server Fish & Crisp og ovnsbakte potetbåter med remulade, kokte erter og litt sitron.