Fish & Crisp med ertepuré

Fish & Crisp med ertepuré

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Du kan trylle frem en ekte britisk hverdags­f­est på en halvtime. Have a nice dinner!

Fremgangsmåte

Legg fisken på en stekeplate med bakepapir, og sett inn i ovnen på 225 °C.
Legg pommes frites utover et bakepapirkledd stekebrett. Sett inn brettet og stek etter anvisning på posen.
Fres sjalottløk i en kjele med litt smør til løken blir blank. Hell ertene over i kjelen, og fres i et par minutter slik at ertene får en fin grønn farge. Mos ertene med en gaffel eller stavmikser og smak til med salt og pepper.
Lag en enkel remulade ved å blande én del majones, én del agurkmiks og litt hakket persille.
Server med sitronbåter, som skvises over fisken. Bruk gjerne også litt ketchup eller sweet chili-saus.