Ingredienser
Biff med noen nye og noen kjente smaker. Paprika og pinjekjerner, brokkoli og potetpuré i skjønn forening. Sprelske farger gjør retten ekstra fristene.
Fremgangsmåte
-
Krydre biffene med salt og pepper. Brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. La dem hvile et par minutter før servering.
-
Rens paprika og chili og skjær i stimler. Fres dem i panna med litt olje. Ha i pinjekjernene til slutt.
-
Rens brokkoli og skjær den i fine buketter, som du koker i lettsaltet vann, ca. 3 minutter.
-
Skrell og kok potetene i vann uten salt. Sil av kokevannet og mos potetene. Rør inn melk og smør. Smak til med salt og pepper.
-
Kok opp sausen etter anvisning på pakken. Tilsett 2-3 ss aivar, og la det småkoke et par minutter.