Mini-omelett
Oppskrift på små omeletter, eller mini-frittata, fylt med godsaker som spinat og skinke. Supert å ha i matboksen til lunsj eller etter trening. Den perfekte matpakke!
20-40 min
Enkel
Tips!
Du kan fylle disse med hva du måtte ønske. Prøv gjerne tomat, grønne bønner, chili, spekeskinke eller røkelaks.
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 200 °C. Pisk egg med melk, salt og pepper.
- 2Smør en muffinspanne eller –former med smør og fordel eggeblandingen oppi. Finhakk vårløk og strimle spinat. Strø over egget, topp med skinke og Norvegia ost.
- 3Stek i ovnen i ca. 12 minutter eller til egget er stivnet og osten smeltet. Avkjøl og ha i matpakken sammen med litt grovt brød med smør.
- 4Tips: Det er lurt å la frittaten avkjøle seg helt i formen før du prøver å ta dem ut. Bruk en skarp kniv, skjær løs langs kanten og løft forsiktig ut. Muffinsformer av silikon er veldig gode å bruke til dette.
- 1