Djevelegg med ansjos
Hvor «djevelske» disse eggene skal være kan du selv justere med chilisaus, men litt sting skal det være. Topp med en liten ansjosfilet og server eggene med det samme.
20-40 min
Enkel
Slik gjør du
- 1Hardkok eggene i 8 minutter (10 minutter hvis de er store), og avkjøl i kaldt vann. Skrell eggene og del dem i to. Ta forsiktig ut plommen, uten å ødelegge eggehviten.
- 2Mos eggeplommene i en bolle sammen med smør, majones, sennep og chilisaus. Rør til alt er godt blandet. Smak til med salt og pepper. Bland inn 2 ss rødløk og 2 ss gressløk.
- 3Legg de hardkokte eggehvitene på et passende fat. Fyll eggeplommeblandingen tilbake i eggehviten. Dryss over resten av løken og gressløken, og drypp over litt ekstra chilisaus. Topp djeveleggene med en liten ansjosfilet.
- 1