Double California Burger

Double California Burger

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er burgeren for den ekstra sultne.

Fremgangsmåte

Stek burgerene i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La cheddaren smelte deilig inn i burgeren. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet.
Skjær den godt modnede tomaten i fine skiver, fjern gjerne stilken før tomaten skjæres i skiver. En moden, klar rød tomat vil ha en langt bedre og søtere smak enn en ikke fullt så rød tomat, og det er denne søte, gode smaken som trengs.
Del så en avokado i to. Dette gjøres enklest ved å la en skarp kniv følge rundt steinen, mens avokadoen ligger på et skjærebrett. Avokadokjøttet løsnes så ved at en spiseskje føres mellom skallet og avokadokjøttet. Da får man en halv avokado som enkelt kan skjæres i skiver. Fjern steinen i den andre halvdelen ved å hake kniven ned i steinen og vippe den ut. Ta skallet av rødløken, men la den forbli hel og skjær så rødløken i tynne skiver.
Ketchup smøres godt inn i bunnen på burgerbrødet. Legg så en neve med babyspinat på burgerbrødet, før den perfekt stekte burgeren med cheddar plasseres oppå. Tomatskiver, avokado og løk legges lagvis på burgeren, før burgerbrødtoppen smøres inn med Real Boss Sauce og topper det hele.

Tips:

Her har vi brukt Sticky Fingers dressinger, men de kan byttes ut med dine favoritter.