Ingredienser
Hvis du ikke vil at dressingen skal forsvinne inn i burgerbrødet, stek snittflaten på burgerbrødene først.
Fremgangsmåte
-
Stek burgeren i en stekepanne eller på grillen på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt.
-
Legg cheddarskiver på burgeren mot slutten av stekingen og la osten smelte. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile i ca. 1 minutt
-
Snittflatene på burgerbrødene stekes i pannen eller på grillen i ca. 1 minutt.
-
Stek baconskivene og la dem dryppe av på litt tørkepapir.
-
Skjær løken i tynne skiver.
-
Bland Sticky Fingers Chipotle Mayo med hakket sylteagurk.
-
Skjær tomaten i skiver. Smør et generøst lag Sticky Fingers Chipotle Mayo på burgerbrød-bunnen. Legg på to blader crispisalat, så burger nummer en, deretter, en skive tomat og noen løkringer. Tilsett en god klatt med sylteagurkmajonesen før du legger på burger nummer to. På toppen legger du noen skiver avokado og baconskiver. Sett på burgerbrødtoppen og server.