Bringebærpizza
En artig vri på bærpai. Kremost med melis gir god smak til bærene og penslingen med syltetøy gir bærene et lekkert utseende.
40-60 min
Middels
Tips!
Høvle hvit sjokolade over for å få utseende til en ekte pizza med revet ost på toppen.
Slik gjør du
- 1Sett ovnen på 175 ℃.
- 2Miks smør og sukker sammen i en bolle, og pisk inn egg. Ha i hvetemel, vaniljesukker og bakepulver og rør godt til alt er blandet. Trykk deigen i bunnen av en pizzapanne på ca. 30 cm.
- 3Bak i ovnen i ca. 18 minutter til den er lett gyllen og avkjøl.
- 4Pisk kremost og melis godt sammen og spre over bunnen. Topp med bringebær.
- 5Smelt syltetøyet og sil bort frøene. Pensle bærene med syltetøyet og sett pizzaen i kjøleskap frem til servering. Pynt gjerne med mynteblader.
- 6Vinneroppskrift i Jokers oppskriftskonkurranse i juli.
- 1