Classic American Burger

Classic American Burger

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Stek burgeren i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La cheddaren smelte deilig inn i burgeren. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet.
Sprøstek baconskivene. Skjær den godt modnede tomaten i fine skiver, fjern gjerne stilken før tomaten skjæres i skiver. Skrell løken og skjær den hele løken i tynne skiver.
Rowdy Rib BBQ smøres godt inn i bunnen på burgerbrødet. Legg to skiver skyllet og frisk chrispisalat på bunnen før den første burgeren legges på. Topp burger nr. 1 ketchup og bacon før burger nr. 2 legges på plass. Toppen av burgerbrødet smøres inn med Chipotle Mayo og plasseres på toppen av mesterverket. Skivet løk, skivet tomat og sylteagurk serveres ved siden av burgeren, gjerne også pommes frites og en ekstra skje med ketchup.