Burritos med kyllingkjøttdeig

Burritos med kyllingkjøttdeig

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

middels

Ingredienser

Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 175 °C og varm tortillaene som anvist på pakken.
Stek kyllingkjøttdeig og løk i litt smør eller olje. Tilsett tacokrydder, vann og tacosaus. Kok i noen minutter. Ha i mais og paprika.
Legg noen skjeer av kyllingfyllet på hver tortilla og rull sammen. Legg dem med skjøten ned på et smurt stekebrett eller i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner burritosene i ovnen ved 225 °C til osten har smeltet.
Del avokadoen i to og ta ut steinen. Mos med en gaffel og bland inn resten av ingrediensene.
Server kyllingburritos med salat, rømme, tomatsalsa, guacamole og limebåter.