Fiskekakeburger med råkostsalat

Server fiskekakene med burgerbrød, majones og spicy råkostsalat – vips så har du en saftig og smaksrik fiskeburger.

20-40 min
Enkel
Fiskekakeburger med råkostsalat
Tips!

Passer godt i matpakken!

Slik gjør du

    1. 1
      Start med å lage råkostsalat: Rens rødløken og skjær den i tynne skiver. Skrell gulrøttene og riv dem på et grovt rivjern. Skjær kinakål i tynne strimler. Bland chilisaus med lime, og bland det med gulrot, rødløk, kinakål og frisk koriander.
    2. 2
      Stek fiskekakene i smør til de er gjennomvarme og gyllenbrune.
    3. 3
      Varm burgerbrødene i en brødrister eller under grill i stekeovnen.
    4. 4
      Smør litt majones på bunnen av burgerbrødet, legg deretter på tomatskiver, agurk og en fiskekake. Topp med råkostsalat før du legger på toppen av burgerbrødet.