Burger med cheddar og bacon

En skikkelig saftig og smakfull hamburger er utrolig godt og kan varieres i det uendelige. Prøv deg frem med forskjellig topping og tilbehør, og finn din favoritt!

20-40 min
Enkel
Burger med cheddar og bacon

Slik gjør du

    1. 1
      Bland alle ingrediensene til dressingen i en liten bolle.
    2. 2
      Skrell løken og skjær den i ca. 1 cm tykke skiver. Varm en stor stekepanne og tilsett en god klatt smør og litt olje. Ha i løken når smøret har smeltet og stek over middels lav varme. La den få god tid i pannen slik at resultatet blir saftig, myk og sødmefull løk. Rør med jevne mellomrom. Tilsett en klype sukker og noen dråper balsamico­eddik mot slutten av steketiden. Tilsett gjerne en liten skvett med vann fremfor mer fett dersom løken virker tørr.
    3. 3
      Stek baconet sprøtt i en stekepanne.
    4. 4
      Grill burgerne i 3 minutter på hver side over høy varme. Burgerne kan eventuelt stekes i en stekepanne. Legg på osten helt mot slutten av grillingen/steketiden.
    5. 5
      Varm burgerbrødene. Fyll på med burgerdressing, burger med ost, sprøstekt bacon og topp med karamellisert løk, og legg på toppen av burgerbrødet.
    6. 6