Burger med pulled pork og coleslaw

Burger med pulled pork og coleslaw

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Pulled pork er utrolig mørt og saftig kjøtt, og passer perfekt på burger sammen med en frisk coleslaw.

Fremgangsmåte

Tilbered pulled pork i ovnen etter anvisning på pakken. Riv opp kjøttet ved å dra det fra hverandre med gaffel.
Riv gulrøttene på et rivjern, finsnitt hodekålen og kutt løk i tynne skiver. Ha grønnsakene i en bolle, strø over salt og la det trekke i ca. 10 minutter. Legg grønnsakene i et klede og klem ut så mye væske som mulig.
Bland sammen majones og rømme, og vend inn grønnsakene. Smak til med salt, pepper og finhakket bladpersille.
Varm hamburgerbrødene og legg et lag med pulled pork på bunnen av burgerbrødet. Topp med coleslaw før du legger på toppen av burgerbrødet.

Tips:

Server gjerne burgeren med søtpotetfries og ketchup til. Tilbered søtpotetene etter anvisning på pakken.