Bruschetta med ulik topping

Bruschetta med ulik topping

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er en enkel og sommerlig rett som kan serveres både til forrett og som en enkel snack. Topp bruschettaen med det du måtte ha i kjøleskapet – godt blir det uansett.

Fremgangsmåte

Grønn pesto:
Kjør hvitløk, spinat, basilikum og olivenolje i en blender eller med en stavmikser. Ha i pinjekjerner, salt og pepper og kjør til en jevn blanding. Tilsett deretter finrevet parmesan. Smak eventuelt til med litt finrevet sitronskall for ekstra friskhet.
Tomatsalat:
Del små tomater i to, større tomater skjæres i skiver eller båter. Bland tomatene med olivenolje, hakket basilikum, salt og pepper.
Syltet rødløk:
Skjær løken i tynne skiver eller ringer. Bland limesaft og sukker, rør til sukkeret har løst seg opp. Hell laken over løken og la det stå kjølig i ca. 30 minutter.