Breakfast for Champions Burger

Breakfast for Champions Burger

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Dette er en voksen burger med speilegg og bacon!

Fremgangsmåte

Stek burgeren i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La cheddaren smelte deilig inn i burgeren. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet.
Når burgerbrød er ferdig i pannen, stekes bacon i skiver og 2 speilegg etter ønske. Ingen måte er feil når det gjelder speilegg: hel plomme, scrambled plomme eller stekt på begge sider – det man liker er slik det skal være.
Real Boss Sauce smøres godt inn i bunnen på burgerbrødet, før det dekkes med en neve godt skyllet ruccola. Legg burgeren med den smeltede cheddaren oppå ruccolaen, før favorittspeilegget legges oppå og får en topping med ketchup og 3 skiver sprøstekt bacon. Rowdy Rib BBQ Sauce smøres godt i toppen på burgerbrødet, og topper så den digge Breakfast for Champions Burger.

Tips:

Her har vi brukt Sticky Fingers sine dressinger, men her kan man variere med andre smaker og sauser.