Biffstrimler med knuste poteter og peppersaus

Biffstrimler med knuste poteter og peppersaus

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Gjør det enkelt til middag med biffstrimler og knuste poteter! En lun peppersaus rører du sammen på kort tid og gir retten ekstra god smak.

Fremgangsmåte

Krydre biffstrimlene med salt og pepper. Tilbered sausen som beskrevet på posen.
Kok potetene møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, damp potetene tørre og knus dem grovt med en stapper eller lignende. Rør inn litt olivenolje eller en klatt med smør og smak til med salt og pepper.
Rens og skjær løk og paprika i jevne biter. Hakk hvitløken og del soppen i mindre biter eller skiver.
Stek løk og paprika i en stekepanne med litt olje til grønnsakene er myke og gylne, tilsett hvitløken underveis. Stek soppen raskt over høy varme med litt olje og smør til soppen er gyllen. Ha soppen sammen de andre grønnsakene og tilsett mais. La det surre sammen til maisen er varm. ­Krydre med litt salt og pepper og tilsett urter rett før servering.
Stek biffstrimlene raskt over høy varme i en blanding av olje og smør. De er klare når de er skikkelig brunet over det hele.
Bland biffstrimlene sammen med grønnsakene og server med knuste ­poteter og peppersaus.
Denne retten inneholder ca. 400 g grønnsaker.