Ingredienser
Denne klassiske biffgryten med smakfull saus og mørt kjøtt går vi aldri lei! Retten er rask å lage og perfekt til helgekosen.
Fremgangsmåte
-
Kutt potetene i biter og kok til de er møre, ca. 25 minutter. Mos potetene og bland i melk og smør. Kok opp, rør om og smak til med salt.
-
Kutt løk og paprika i strimler. Varm smør i en stekepanne og stek løken på middels temperatur til den er myk. Stek soppen og paprikaen sammen med løken i ca. 5 minutter. Ta det ut av pannen og sett det til side.
-
Salte og pepre kjøttet. Stek det i flere omganger på middels temperatur til kjøttet er akkurat gjennomstekt.
-
Ha grønnsakene i stekepannen sammen med kjøttet og hell over fløte og crème fraîche. Kok opp under omrøring, og smak til med salt og pepper.
-
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen. Kutt opp grønnsakene til salaten, og vend i dill og dressing rett før servering.
-
Server gryten med potetstappe og salat til.