Bakt potet med kjøttpølsefyll

Bakt potet med kjøttpølsefyll

Tidsforbruk

< 20 min

Vanskelig­hetsgrad

enkelt

Ingredienser

Og av og til blir det litt middag til overs. Da er det fint å kunne bruke restene i nye smakfulle retter.

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 °C. Stikk noen små hull i poteten med en skarp kniv. Dekk poteten med aluminiumsfolie og stek den på rist midt i ovnen i ca. 1 time, avhengig av hvor stor poteten er.
Skrell løken og kutt den i ringer. Stek løk og bacon i rapsolje i 5 minutter. Varm middagsrestene i en gryte.
Fjern folien fra den ferdigbakte poteten og skjær et snitt på toppen. Klem litt på poteten så den åpner seg litt. Fordel middagsrestene i poteten, og topp med løk og bacon, og en klatt rømme. Dryss gjerne over hakket persille, basilikum eller gressløk.
Denne oppskriften er laget av rester fra Tagliatelle med kjøttpølse i kremet karrisaus