Ingredienser
Fremgangsmåte
-
Pommes frites stekes som anvist på pakken, slik at de er klare når burgerne er ferdig stekt.
-
Stek burgeren i en stekepanne/grillpanne på høy varme. Ca. 2 minutter på hver side, eller 3 minutter for godt stekt. Snu burgeren jevnlig. La cheddaren smelte deilig inn i burgeren. Etter endt steketid, ta burgeren ut av pannen og la den hvile ca. 1 minutt. Del burgerbrødet i to. Stek siden som skal mot burgeren ned i en tørr panne for å karamelisere brødet. Gjør du dette så renner det ikke så mye dressing inn i brødet.
-
Real Boss Sauce smøres godt i bunnen på burgerbrødet, før 2 blader med frisk og skyllet crispisalat legges oppå. Legg så den perfekt stekte burgeren på salaten, og topp med 6 strimler pommes frites og 3 skiver sprøstekt bacon – et tips er å strø en klype sukker over baconet når det stekes, da blir det deilig og karamellisert. Før burgerbrødtoppen legges på toppen av mesterverket, så smøres den godt inn med ketchup.