Ingredienser
Asia! Kimonoer i silke, palmesus og orkideer. Delikat mat med sweet chili-touch wokket med raske bevegelser i sprakende olje. Fyll neseborene med duftene av hvitløk og chili, soya og koriander! Berik smaksløkene med opplevelse av
søtt, sterkt, sprøtt og saftig.
Fremgangsmåte
-
Finhakk hvitløk og bland den med soyasausen i en liten skål. Skjær chili i skiver og ha den også oppi soyasausen. Sett til side.
-
Skjær squash i tynne skiver og paprika i strimler.
-
Kutt biffkjøttet i tynne skiver og stek det raskt i olje til det er brunt på begge sider. Tilsett soyasausen og bland godt. Ta kjøttet ut av stekepannen.
-
Ha litt mer olje i stekepannen og stek squash og paprika lett i to minutter. Grønnsakene skal fortsatt være sprø.
-
Dryss pinjekjerner og ev. koriander over og server sammen med sweet chillisauce.